Orepić se ispričao zbog racije u KSET-u: 'Dolazim na sljedeći koncert'

PIŠE Mario Nakić
2.12.2016.

Orepić se ispričao zbog racije u KSET-u: 'Dolazim na sljedeći koncert'


PIŠE Mario Nakić

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić ispričao se javno na svom Facebook profilu zbog prekomjernog postupanja policije na nedavnom koncertu u zagrebačkom KSET-u i najavljuje svoj dolazak na sljedeći koncert. Tvrdi da će o propustu obavijestiti i načelnika Policijske uprave zagrebačke te očekuje provođenje daljnje unutarnje istrage kako bi se utvrdile sve činjenice.

Podsjetimo se, koncert grupe Svemir u KSET-u naprasno je prekinut kad je u klub upala interventna policija. Nikome nije jasno zašto su to napravili. Iz Orepićevog odgovora dekanu FER-a vidljivo je kako su tijekom prošle godine policiji stizale brojne prijave zbog glasne glazbe i buke iz kluba, no to nije razlog za specijalce i raciju. Policija je napustila KSET bez nekog ozbiljnog plijena.Budući da se Orepić ovim pokazao kao razumna osoba, nadam se da će tako razmisliti i o svojoj odluci da postroži kriterije i način registracije oružja za poštene građane.


VIŠE IZ RUBRIKE:
POLITIKA
LJUDSKA PRAVA
O autoru
Mario Nakić je novinar, poduzetnik, web developer i osnivač Liberala. Voli pisanje, logiku, PHP i javu. Klasični liberal bez kompromisa. >>VIŠE
Novo na Liberalu
VIŠE TEKSTOVA
Popularno na Liberalu
PRIKAŽI VIŠE
Mala škola liberalizma
VIŠE IZ ŠKOLE
Newsletter
Upiši e-mail adresu:
IMPRESSUM | UVJETI KORIŠTENJA

LIBERAL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: